Christer Olsson, HR-dagarna och vinnaren i utlottningen


Christer

 

Kandidata och vår ägare Christer Olsson närvarade på årets HR-dagar som gick av stapeln på Berns och Chinateatern. Efter många inspirerande föreläsningar, mingel, och lunchmöten var Christer en mycket uppskattad avslutningstalare på temat värdebaserat ledarskap.


Vi på Kandidata anordnade under dessa dagar en utlottning av en EQ-certifiering, vilket är en tredagarskurs i handhavande, tolkning och återkoppling av vårt verktyg EQ-i. EQ-certifieringen är värd 26 200 kr.
Vi är mycket glada att så många visade intresse i utlottningen! Vi har nu dragit en vinnare och det blev Therese Simonsson - HR Officer hos IFS i Linköping. Grattis Therese!

Vann du inte utlottningen men är nyfiken på att höra mer om EQ vill vi tipsa om våra frukostseminarier. Där kommer du få möjlighet att lära dig mer om emotionell intelligens i arbetslivet samt prova på att ta fram din egen EQ-profil.


Kommande datum är den 25/10 och den 5/12 hos oss på Kungsgatan 50. Du hittar mer information i vår eventkalender.

 

Väl mött!

Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: