Kommande evenemang


kalenderDet är nytt år och vi på Kandidata är tillbaka på kontoret med energi och inspiration efter julledigheterna. Förutom löpande kandidatbedömningar, talangprogram och andra utvecklingsinsatser har vi ett flertal utbildningar och event på gång under våren. Här är några datum att notera redan nu:


23 januari

Handhavarutbildning för problemlösningstestet WPT. WPT används vid rekryterings- och utbildningsinsatser och handhavarutbildningen syftar till att lära deltagarna att administrera testet, tolka resultat samt ge feedback till testpersonen.

 

30 januari
För nätverket Close medlemmar i Göteborg håller vi ett event om EQ den 30/1. Här hittas mer information.


31 januari
Årets första frukostseminarium hos oss handlar även det om EQ; ”Prova på EQ”. På seminariet får du ta del av hur emotionell intelligens & EQ kan användas vid rekrytering, coachning och teamutveckling och du får även chansen att själv prova på Kandidatas EQ-verktyg och ta del av din personliga EQ-profil.

 

5-6 februari samt den 7 mars
Vårens första EQ-certifiering går av stapeln i februari/mars och vänder sig till personer som arbetar med coaching, rekrytering, personalutveckling, ledarskaps- och organisationsutveckling. Kandidatas EQ-i certifiering kvalificerar att använda EQ-i-test, återge resultat och planera utvecklingsinsatser för ledare och medarbetare.


12 februari
Även den 12 februari kan bokas in för ett frukostseminarium. Då gästar vår ägare Christer Olsson oss för ett frukostseminarium på tema ”Det är nu det gäller – om att leda i tuffa tider”.

Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: