Diversity Icebreaker® får kvalitetsstämpel av DNV!


 

DNV

Diversity Icebreaker® har fått ackreditering från Den Norske Veritas Business Assurance (DNV) - ett av världens mest erkända certifieringsföretag.

DI är det första testet som utvecklats i Norge, för att användas i arbetsrelaterade sammanhang, som fått DNV-ackreditering. Detta enkla frågeformulär, som används för att förbättra kvaliteten på samarbete och kommunikation, har på bara några år blivit vida spritt och används idag över hela världen. Det fick också en mycket positiv recension i en artikel publicerad i Academy of Management Learning & Education journal tidigare i år.

"Vi är stolta över att vårt koncept blivit certifierat av DNV, det stärker verktygets trovärdighet och bekräftar att Diversity Icebreaker är ett säkert val när det gäller att förbättra samspelet och kommunikationen i organisatorisk miljö ", säger utvecklaren av konceptet, tillika doktor i psykologi och VD för Human Factors AS, Bjørn Z. Ekelund.

DNV’s kvalitetskrav baseras på riktlinjer från Certifiering för Testanvändning i Norge, som är i linje med riktlinjerna från Europeiska federationen för psykologer (EFPA). Detta ger Diversity Icebreaker en extra garanti för kvalitet i linje med standarder erkända världen över. Verktyget har certifierats som ett team- och utvecklingsverktyg.

 

Vill du veta mer om Diversity Icebreaker? Kontakta Kandidata

 

DI logo 238 x 108 (2)


 

Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: