Hållbart ledarskap med Holone


I onsdags den 20/ 2013 anordnade Kandidata ett seminarium tillsammans med Marie Ryd från vetenskapstidskriften Holone. Marie pratade på temat ”Hållbart ledarskap med hjärnkoll”, om vad vetenskapen lärt oss om hjärnans principer när det kommer till beslutsfattande, återhämtningsförmåga, fokus och kanske det viktigaste av allt - närvaro.


Marie Ryd är doktor i medicinsk vetenskap och vetenskapsjournalist med fokus på vilka förutsättningar som krävs för att vår hjärna ska fungera som bäst och hålla sig frisk.I sina föreläsningar tar hon avstamp i kognitiv neurovetenskap, ledarskap och mindfulness.

Tack till Freys Hotel för bra service och tack till Marie för en otroligt spännande och givande föreläsning.

 

Här nedan ser ni ett urval av bilderna från eftermiddagen. Fler bilder hittar ni på vår Facebook-sida.

 

Holone 003 

 

Holone 020

 

Holone 041

 

Holone 037

 

Holone 053

 

Holone 060

 

Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: