Sommar hos Kandidata


Sommar och semester närmar sig och vi på Kandidata vill önska er en riktigt trevlig sommar!

Vi vill också passa på att berätta att Kandidata har en ny VD sedan april i år, Helen Lagergren. Helen kommer närmast från Manpower Group där hon var chef på Experis Executive, rekrytering och konsultverksamhet på ledningsnivå, och vi är otroligt glada att få välkomna henne till oss på Kandidata. Passa på att träffa henne på våra event eller ring henne för ett möte, se kontaktuppgifter här.


Vi har öppet hela sommaren och enbart begränsad tillgänglighet vecka 30 och 31 (22 juli - 4 augusti) för kandidatbedömningar. Vet ni om projekt ni behöver hjälp med i slutet av juli ber vi er att kontakta oss redan nu.

För alla beställningar och förfrågningar, kontakt oss alltid på kdt@kandidata.se för direkt service.

Med önskan om en trevlig sommar!


sommar

Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: