Nöjda deltagare i internationellt talangprogram


Sedan 2008 har Kandidata levererat ett talangprogram för Seco Tools internationella verksamhet. Årets talangprogram lider nu mot sitt slut, och totalt har 19 deltagare från hela världen deltagit. Vid fyra tillfällen har de träffats för gemensam utbildning och grupparbeten i så kallade moduler bestående av tre dagar. Parallellt med programmet har deltagarna även fått individuell coachning av en lokal coach.

Till grund för utbildningen och coachningen ligger mätning av deltagarnas EQ, och en Respons 360, det vill säga en självskattning av emotionell intelligens samt feedback från medarbetare och chefer. I slutfasen av programmet görs en ommätning av EQ-i och Respons 360, för att visa på den utveckling som skett under programmets gång.

”The Talent Program is also a great opportunity to meet people from other countries, and it has really been a pleasure to be in this group. It is a great training module of very high quality, both in terms of content and the trainers.”

I artikeln nedan, som kommer från Seco Tools interntidning ”Seconden” nr 1 2013, kan ni läsa mer om vad årets deltagare tyckte om programmet och deras egen utveckling.

Vi vill tacka Seco Tools för fortsatt förtroende, och vi är mycket stolta över att få vara leverantör till deras ledarutvecklingsprogram!

 

Seco bild

Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: