På gång i höst!


autumn1

En hösthälsning från Kandidatas nya VD Helen Lagergren:

 

Det är redan september och hösten har rullat igång med full fart hos oss på Kandidata. Jag kände på mig, och hoppades, att det skulle bli en fartfylld höst när jag började mitt jobb som VD på Kandidata i slutet av april. Jag kommer tidigare från Manpower Group och den del som heter Experis Executive och fick klart för mig från de 12 åren hos dem med hur viktigt och meningsfullt det är med verktyg som hjälper till att kontinuerligt skapa framgång hos medarbetare i både rekrytering och utvecklingsinsatser. Det är fantastiskt roligt och stimulerande att få fortsätta detta arbete på Kandidata.

 

Här är lite av det som är på gång de närmsta månaderna:

Datainsamlingen till en svensk normgrupp för den nya versionen av EQ-i fortsätter. Alla som är bosatta i Sverige samt har gått ut treårigt gymnasium är välkomna att delta. Man får då göra det nya EQ-i 2.0-testet på svenska, men man jämförs mot en amerikansk normgrupp. Som tack får man en gratis rapport med sina EQ-resultat. Läs mer om det här.


Vi fortsätter även våra populära frukostseminarier om EQ. Nästa tillfälle är den 24/9 för dig som är nyfiken på att höra mer om hur man kan arbeta med emotionell intelligens i arbetslivet. Datum är även satta för höstens certifieringar i EQ-i och vårt problemlösningstest WPT, vilka riktar sig till dig som arbetar med HR, rekrytering, coaching, personal- och ledarskapsutveckling. Läs mer under Utbildningar.

Som ni ser så har vår hemsida också fått en uppfräschning och det är nu lättare att navigera runt bland våra tjänster och produkter. Ta dig gärna en titt!  

Vi är alltid tacksamma för feedback, kommentararer och att få ta del av era tankar kring det vi jobbar med. Tveka aldrig över att höra av er till oss, allas kontaktuppgifter hittas här. Det är dialogen som hjälper oss att skapa framgång och värde tillsammans! 

Härliga hösthälsningar,


Helen Lagergren

Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: