Författare, Big Brother-psykolog och EQ-pionjär på besök

Under försommaren lanserade vi vårt uppdaterade och mycket efterlängtade verktyg EQi 2.0, en vidareutveckling av EQi Bar-on.


Det nya testet firades in med ett lanseringsevent på Kungliga Myntkabinettet i september där testets grundare, Dr. Steven Stein, från Multi Health System i Toronto var på plats för att fira med oss. Du som missade eventet eller är nyfiken höra mer, titta på första klippet från filmen där Mattias Dahl intervjuar Dr. Steven Stein om emotionell intelligens och slutsatserna från hans forskning.




Dr. Steven Stein är psykolog, grundare och VD för Multi Health-Systems Inc - ett ledande internationellt testföretag som startades 1983. Han är en av pionjärerna inom emotionell intelligens och har skrivit flera böcker i ämnet, bland annat den internationella bästsäljaren "The EQ Edge: Emotionell intelligens och din framgång”. Dr. Steven Stein konsulteras av US Air Force, Google, US Navy, FBI, American Express, Coca Cola, Air Canada och många andra internationella organisationer och företag. Han anlitas också som psykolog för flera dokusåpor såsom Big Brother och han föreläser om emotionell intelligens över hela världen.

Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: