Givande studentsamarbete

Vi är så stolta över att ha fått vår första Master Student Class knuten till oss på Kandidata. Åtta högskolestudenter med olika inriktningar - psykologi, beteendevetenskap, HR och ekonomi - hjälper oss att ha koll på det senaste i den akademiska världen, samtidigt som vi ger dem en inblick i arbetslivet.

Flera av studenterna använder sig av vårt EQ-test i sina C-uppsatser och vi är förstås oerhört nyfikna på vad de ska komma fram till. Och jodå, vi kommer att dela med av oss deras slutsatser också. Håll utkik!

Första studentsammankomsten ägde rum i september och då fick gänget också träffa Dr. Steven Stein. Vi filmade deras sammankomst och i första avsnittet reder de ut skillnaden mellan personlighet och emotionell intelligens.


Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: