God Jul & Gott Nytt År

Vi önskar dig en riktigt God Jul och ett sprakande Gott Nytt År! Några julklappar blir det dock inte tal om. Vi har nämligen beslutat att ge INGENTING. Istället stödjer vi Rädda Barnen i deras arbete för barns rättigheter.


kandidata_radda_barnen_julgava

Genom att skänka en gåva till Rädda Barnen bidrar vi till att förbättra livet och framtiden för barn som lever i utsatta situationer, i Sverige och i världen. Rädda Barnen arbetar för alla barns rätt att gå i skolan, att skyddas mot våld och övergrepp, till mat och sjukvård och att få göra sina röster hörda. Rädda Barnen verkar också i katastrofområden och väpnade konflikter för att akut rädda liv och ge långsiktigt stöd till de drabbade barnen och deras familjer.

Vi ser fram emot 2015 och hoppas på ett gott och berikande samarbete även i fortsättningen!

Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: