När besökte du det emotionella gymmet senast?

Framför mig står en märkbart nöjd man med pigga ögon och ett brett leende. Vi kan kalla honom Johan och vi möttes för första gången för drygt sex månader sedan i ett ledarprogram jag ledde. Johan är en framgångsrik projektledare i teknikbranschen och utvald som talang och ledarämne på sitt företag. På dessa månader har det skett en tydlig förändring hos honom. Men vägen dit har kantats av träning, träning och träning.


hantel

Låt oss backa lite. Vi går tillbaka ett drygt halvår när jag träffade Johan första gången. Han skulle formulera sin personliga utvecklingsplan, men det var svårt för honom att hitta orden. Han kom fram till mig och sa: ”Jag vet inte hur jag ska beskriva vad jag känner i vissa situationer”...  Klicka här för att läsa hela artikeln! 

Författare: Cecilia Jonsson


Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: