Maria Lindskog och Christer Olsson föresläser på Kompetenstillväxtdagen den 26 maj

Temat för dagen är "Efterklok eller framtidssmart?" och med alla spännande föreläsare kan det nog vara framtisdssmart att boka sin plats i tid. Mer information om eventet och länk till biljetter hittar du längre ner.


Kompetenstillväxtdagen


När saker inte riktigt blir som vi tänkt oss tröstar vi oss själva med att säga “det är lätt att vara efterklok”. Det är lätt att vara efterklok men bättre att vara framtidssmart – att känna sig säker innan man fattar ett beslut.


Att hitta rätt utbildare är lätt när du vet vad du får. Kompetenstillväxtdagen blir som en trailer för den långfilm som komma ska, med tolv föreläsningar inom två teman. Under en heldag får du inblick i vad föreläsarna har att erbjuda. För det är först när du har sett trailern, läst introt, eller gjort ordentlig research du kan försäkra dig om att du gör framtidssmarta val.


Tema

Psykisk hälsa

För ett företags välmående och framgång krävs medarbetare i balans. Men vägen dit är inte alltid självklar. Sex föreläsare, med olika infallsvinklar, ger ett smakprov på vad psykisk hälsa innebär, och hur du kan arbeta med dina medarbetares välmående för att nå lyckade resultat.


Employer Branding

Hur dina tidigare och nuvarande anställda uppfattar företaget eller organisationen de arbetar för är avgörande för företagets utveckling. Sex olika föreläsare delar med sig av sin kunskap om hur arbete med Employer Branding bidrar till framgångsrika resultat och utveckling.


Läs mer om Kompetenstillväxtdagen här!


Biljetter
Begränsat antal platser.
100 kr per biljett går till Help to Help
Sista anmälningsdag 12 maj

Köp dina biljetter här!Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: