Ny styrelseordförande: välkommen Lena Noaksson!

Vi är så stolta över att kunna presentera Lena Noaksson som vår nya styrelseordförande. Så här säger hon om sitt uppdrag:Kandidata_styrelseordf


Att brinna för utvecklingsfrågor, människor och relationer tror jag är en bra förutsättning när jag nu nyfiket axlar rollen som styrelseordförande för Kandidata Online Search AB. Jag är både tacksam och oerhört stolt över att få bidra i Kandidatas fortsatta utveckling, med fokus på att nå hållbar framgång hos individer och organisationer. 


Jag har varit kund till företaget i tidigare roller och vet att både Kandidatas relevanta tjänster och framför allt alla kloka och professionella medarbetare gör verklig skillnad i det dagliga. Att kunna erbjuda kunder professionella och vetenskapligt förankrade tjänster, allt ifrån tester och personbedömningar till utbildningar, utvecklingsinsatser och längre ledarutvecklingsprogram, gör Kandidata till en trovärdig samarbetspartner. Arbetet med att driva frågan kring organisationers och individers emotionella intelligens är lika viktigt som spännande och en framgångsfaktor vi alla måste fokusera på framöver för att på skapa hållbara, attraktiva och framgångsrika verksamheter. Jag ser verkligen fram emot att få vara med på denna framtidsresa!

Kommentarer

Kommentera

Namn: E-post: Meddelande: Verifikation: